etusivu | GALLERIA | cv | päiväkirja | yhteystiedot | projektejani

 

päiväkirjan sivu 1 2 3 4 5

6.11.2009 Olen keskittänyt taiteellisen työskentelyni keittiöiden (Elega) suunnitteluun. Uudenlainen ajattelu kauneuden eteenpäin viemisestä on antanut minulle paljon ajateltavaa. Värien ja muotojen yhteenliittämistä käytännölliseksi kokonaisuudeksi avaa uusia näkökulmia myös perustekemiseeni, eli maalaamiseen. Kävimme perheen kanssa katsomassa liikkeen ja musiikin mestarin, Michael Jacksonin, viimeisiä harjoituspäiviä. Huomasin taas mitä merkitsee työnteko ja inspiraatio taiteen eri aloilla. Viimeiseen asti hiottu esitys saa mielen herkistymään rakkauden tekoihin. Kunpa oma taiteeni koskettaisi niin syvältä mitä olen itse saanu mestareiden ansiosta kokea. Ilo ja kauneus ovat edelleen asioita joita haluan lisätä maailmaani.

8.8.2009 Uusi näyttelyni on avattu Humppilan Galleria Kieloon. Näyttelypaikka on upea ja tuo hyvin työni esille. Kesän touhuiluiden takia en ole ehtinyt keskittyä maalaamiseen, mutta toivottavasti asia muuttuu mahdollisimman pian. Uusia ideoita olisi, mutta elämän vähempiarvoiset asiat imevät kaiken energiani. Kävimme myös Naantalissa Pentti Pullisen, Kristiina Turtisen sekä Jarkko ja Essi Peltosen ateljeissa. Mielenkiintoisia jokainen, kannattaa käydä tutustumassa jos vain mahdollista. Jos etsit majoitustilaa Porista niin kannattaa tutustua porinmajoitus.org

5.7.2009 Paljon on sattunut viime kuukausien aikana. Luovuin lopullisesti Helsingin bisneksistä. Pienen haikeuden jälkeen päälimmäisenä on helpotus. Saan nyt keskittyä elämääni Porissa ja saan toivottavasti paljon enemmän aikaiseksi. Taidemyynti.org sivusto on nyt täydessä vauhdissa. Taiteilijoita on jonkin verran, mutta lisää mahtuu vielä. Perustin Poriin majoitustilan, ,jonka yhteyteen saan myös pienen kehystämön ja gallerian. Sovin myös elokuun näyttelyn vilkkaan Helsinki-Pori tien varteen Humppilan kohdalle. Paljon asioiden järjestelyä, mutta myös odotusta, että saan kaikki valmiiksi. Haluaisin niin kovin päästä taas laittamaan oikeata väriä oikeaan kohtaan kankaalle.

30.1.2009 Vuosi vaihtui, uusi sivu myös päiväkirjaan. Kokeilin pitkästä aikaa maalata karkealle kankaalle. Yritin jäljitellä ihoa, tutkin miten valo kulkee ihmisen kaarevissa muodoissa. Aloitin myös yhtä suurempaa työtä makaavasta, pehmeään peittoon kääriytyvästä kaunottaresta. Kehittelen myös uutta taidemyyntisivustoa, jonka virallinen versio tulee pian kaikkien nähtäväksi. Toivottavasi tämä onnistuu hyvin ja mukana olevat taiteilijat saavat töitään nähtäville, sekä myydyksi. Rakkaus puskee minua väkisin eteenpäin. Haluan olla välittämisen arvoinen, haluan ettö läheiseni voivat puhua ylpein mielin saavutuksistani.

 

viiva