etusivu | GALLERIA | cv | päiväkirja | yhteystiedot | projektejani

 

päiväkirjan sivu 1 2 3 4 5

9.12.2008 Sain pari viikkoa uppoutua siihen mitä sydämeni rakastaa. Viimeistelin joitain aiemmin aloittamiani töitä, sekä maalasin joitakin alusta loppuun. Tuntui taas hyvältä saada tehtyä jotain mikä minusta jää vielä sukupolviksi eteenpäin, jotain mikä tuo iloa monille ihmisille. Onnistumisen riemu on sai minut ihmettelemään miksi en maalaa enemmän, miksi en käyttäisi lahjojani enemmän. Maalliset murheet yrittävät painaa minua maahan, haluaisin saada taas uurastuksistani jotain kotiinvietävää. Onneksi minulla on paikka missä minua rakastetaan.

6.10.2008 Lisäsin "galleria"- osioon uusia töitä esittävän linkin. Saan näppärästi lisättyä yksittäisiä uusia töitä sitä mukaa kun saan niitä valmiiksi. Pari viikkoa kestänyt inspiraation puute saisi jo väistyä, etteivät lahjani mene aivan hukkaan. Ravaaminen Helsingin ja Porin väliä uuvuttaa jotenkin entistä enemmän. Ehkä joku myyty taulu tai tuntemattoman kehu voisi poistaa tuon tulpan, joka estää vapaan virran kulun.

8.8.2008 Elämäni onnellisin kesä vietetty. Sain ensimmäistä kertaa elämässäni nauttia omasta pihasta, olla ylpeänä isäntänä kuokkimassa omaa maata. Sain levätä unohtaen kaikki myymiseen liittyvät asiat ja olla perheen parissa. Näillä eväillä jaksan taas antaa maailmalle sen mitä varten olen olemassa. Uudet ideat vaativat päästä kankaalle eikä minulla ole enää mitään estettä niiden toteuttamiseen. Toivottavasti pitkämieliset fanini jaksavat odottaa, että saan jotain kokonaisuutta valmiiksi. Alustavana suunnitelmana on pitää näyttely vielä tämän syksyn aikana. Saa nähdä miten aika riittää.

16.4.2008 Kevät, aurinko, lumi antaa tilaa kasveille. Kevyemmissä vaatteissa ihmisten hymy pääsee paremmin esille. Sisällä kihelmöi. Hyvä olo pitää saada kankaalle. Liikaa tekemistä, liian vähän aikaa. Onneksi sain maalattua jotain, ettei hyvä oloni patoudu ja räjähdä myöhemmin hallitsemattomasti. Olen onnellinen tästä päivästä.

12.2.2008 Ostimme syksyllä rakkaani kanssa talon jota olemme innolla remontoineet meille sopivaksi. Uhkailut parisuhteen vaarantumisesta remontin aikana ovat osoittautuneet perättömiksi. Huomaan kiintyneeni siivekkääseen kultahippuuni entistä tiiviimmin. Huomaan miten yhteiset unelmat ja totetutuneet suunnitelmat yhdistävät. Artura on vihdoin avattu. Kolmepäiväiset avajaiset vietetty ja liike on vihdoin täydessä toimintakunnossaan. Huomaan päivä päivältä miten maalaamisestani on kulunut koko ajan kauemmin. Uudistettu liike Helsingissä ja remontti Porissa ovat vieneet aikani ja voimani. Olen jo unissani tehnyt mestariteoksia, vielä kun pääsisin toteuttamaan niitä myös valveilla ollessani.

7.9.2007 Paljon on tapahtunut. Olen uuden yrityksen Artura Oy:n osakas. Käytännössä kaikki ajatukset ja voimavarat olen antanut uuden gallerian valmistumiseen. Ravaaminen Helsingin ja Porin välillä on vaihtanut suuntaa. Pystyn kuitenkin olemaan viikkoja kotona, työskennellen paperitöiden parissa. Maalaamaan en ole päässyt pitkään aikaan, mutta uskon lähiviikkojen aikana löytäväni itseni siveltimet kädessäni.
Rakkaus on vaihtunut astetta vakavammaksi, josta johtuen kannan ylpeänä nimettömässäni merkkiä.

3.7.2007 Päiväkirjan uusi sivu, elämän uusi vaihe on alkanut. Uusi kaupunki, uudet ystävät. Olen saanut kokea lämpimän vastaanoton monelta eri taholta. Tunnen oloni kotoisaksi, sydämeni lepää tiedosta, etten ole koko ajan lähdössä tai tulossa. Tunnen tehneeni oikean päätöksen Poriin muuttamisessa. Rakkauteni kohde on käytännön tasolla osoittanut välittämistään tavalla jota en ole osannut odottaa. Työtaakkani on hänen ansiostaan keventynyt huomattavasti.
Jättimäiseksi paisuneen kesänäyttelyn avajaiset ovat nyt takana. En osannut kuvitellakaan miten suuren urakan olin ottanut harteilleni. Kaksi kuukautta pelkkää asioiden hoitamista, suunnittelemista ja sopimista. Nyt voin hetken vetää henkeä ennen Jazzien alkamista, jolloin näyttelyyn tulee varmasti tungosta.

 

viiva