etusivu | GALLERIA | cv | päiväkirja | yhteystiedot | projektejani

 

päiväkirjan sivu 12 3 4 5

1.6.2007 Vielä yksi yö, viimeinen päivä Helsinkiläisenä on pian takana. Huomenna minusta tulee Porilainen. Saan seurata sydämeni ääntä, saan löytää uudenlaisen tavan elää. Ihastuminen ja sen myötä rakastuminen on muuttanut taidettani hetkessä parempaan suuntaan. Odotan innolla mitä seuraavaksi tapahtuu, minkä kuvallisen maailman löydän sisältäni. Suuri kesänäyttely työllistää minut täysin kesän ajan, mutta syksyllä pääsen taas tyhjien kankaiden ja tärpätin tuoksun tunnelmaan.

Jäin edelleen osakkaaksi Helsingin liikkeeseen. Olen syksyllä uudistuvan liikkeen taiteellinen johtaja sekä kehystäjä. Ravaaminen Helsingin ja Porin välillä siis jatkuu, vain suunta muuttuu.

20.4.2007 Avajaiset menivät hyvin, töistäni tykättiin enemmän kuin missään aiemmissa avajaisissa. Suuri kokonaisuus on taas yhtä palaa lähempänä valmistumista. Rakkaustarinamme kuvitus on edennyt riutuvasta ikävän piinasta lähemmäksi täyttymystään. "Vielä yksi yö" kuvaa ajatuksiani, viimeistä odottamistani kauniisti. Kotiinpääsyni on pian totta, saan rauhoittua jatkuvasta lähtemisestä. On helppoa elää kun on onnellinen.
TV1 A-plus kävi kuvaamassa näyttelyni pystyttämistä ja haastatteli uuden superhallituksen vaikutusta yrittäjiin. Hienoa huomata, että suuri media on kiinnostunut myös pienten yrittäjien ajatuksista.

17.4.2007 Avajaisia edeltävä jännitys on kovempi kuin koskaan ennen. Avajaisiin ja itse näyttelyyn odotan paljon ihmisiä. Pelottaa kuulla miten muut ihmiset näkevät työni jotka ovat omasta mielestäni kauniimpia kuin mitkään aikaisemmat. Olen ikuistanut kankaalle syvimmät onnen tunteeni mitä olen koskaan kokenut, intohimon punaisella sävytetyt maalaukset ovat rohkeita täynnä rohkeita vetoja jotka paljastavat herkimpiä tunteitani, tunnen olevani alaston laittaessani nämä työt esille. Jännitystä lisää suuret elämänmuutokset. Olen elänyt yli kymmenen viimeistä vuotta Helsingissä. Täällä minut tunnetaan, täältä saisin aina töitä. Tyhjän päälle hyppääminen Poriin missä työpaikkoja ei yksinkertaisesti ole kuulostaa hullulta. Rakkaus teettää ihmisillä rohkeampiakin asioita, paljon päättömämpiä. Olen kuitenkin päättänyt aloittaa uuden elämän, rakennan kaiken alusta elämäni rakkauden tukemana. Huomaan, että minulle riittää elämässä tieto siitä, että minulla on koti jossa minua rakastetaan sekä mahdollisuus maalata. Muut kauniit asiat ovat vain bonusta, elämän valopilkkuja joiden avulla jaksaa paremmin.

 

viiva